BanBoy Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого Добрий день! Граю 4 місяці десь. Як тільки скачав гта, у мене гра не вилітала. Потім якесь новолення гра почала вилітати. Я зменшив якість з максимальних на просто на високі. Нічого не змінилося, але через декілька тижнів гра перестала вилітати. Вчора вийшло оновлення День Валентина, у мене за 1 годину гра крашнулась 5 разів. Також коли я перезапускаю гру, вибираю спаун наприклад свій дім, або початкова точка - у мене починаю грузити, потім чорний монітор і все. Сьогодні також за 4 години десь 6 раз крашилась гра.... Тут точно діло не в якості....... Це вже набрило... Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
BanBoy Опубліковано: 15 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого От разар звнову викинуло, я зменшив знову графіку не середню. Натискаю зайти через свій дім. По ітогу чорний монітор і звук вітру на фоні. Все! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
BanBoy Опубліковано: 15 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого Це точно не графіка, комп не дешевий) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
BanBoy Опубліковано: 15 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого а ще прикол, що кожен раз після крашу мені треба перезапускати стім, бо тоді буде чонрий монітор постійно) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
MaF10z Опубліковано: 13 липня Поділитись Опубліковано: 13 липня схожа ситуація, більше 5 хв не можу пограти, залізо норм, скинув все на середні настройки, вже шо тільки не шукав в ютубі нічого не помагає Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.