Перейти до публікації

Нафтокачки

north
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Нафтокачки

Для захоплення необхідно розстріляти два трансформатори поруч з нафтокачкою, поломка їх можлива лише поступово. Знявши половину здоров'я трансформатора видається КД на 5 хвилин до продовження захоплення. Підірвавши повністю перший трансформатор, наступний можна розстрілювати відразу.

Розстрілявши половину міцності одного з трансформаторів, гравця який перебуває в видобутку буде викинуто з меню нафтокачки.

Через дві хвилини після відбиття атаки, власники нафтокачки можуть відремонтувати ремкомплектом і отримати її захист на 12 годин.

Якщо інша сім'я розстріляла обидва трансформатори, вона автоматично становиться її власником і отримує залишок ресурсів всередині нафтокачки (заправлені бочки та готовий продукт). Наступне захоплення буде доступно через 6 годин.

Інша сім'я може почати напад на нафтокачку яка була під нещодавнім нападом лише через 10 хв після останнього пострілу по ній.

Отримання каністр можливе двома способами:

• Завоювавши глобальну територію "Нафтове сховище"
  • Завоювавши дилерів. 
    • A - сире пальне бензин
    • B - сире пальне солярку
    • C - сире пальне гас
    • D - сире пальне бензин
    • E - сире пальне солярку
    • F - сире пальне гас
    • G - сире пальне бензин
    • H - сире пальне солярку

Отримати прибуток з нафтокачок на цей момент можна продавши видобутий продукт "скупнику нафти" або виконувати завдання по заправках АЗС штату (1 каністра на 100л).

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
 Поділитись

• Створити...