Перейти до публікації

Загальні Правила Сімейних Організацій

Leonardo Rise
 Поділитись

Рекомендовані повідомлення

Загальні положення

1.1 На учасників сім'ї розповсюджуються всі правила проекту.
1.2 Заборонено створювати сім'ї, назва яких містить у собі образи, расизм, нацизм, сексизм, banwords або рекламу сторонніх проектів. | Примусове перейменування/розформування сім'ї
1.3 Заборонено створювати сім'ї зі схожими назвами до назв, раніше створених сімей. | Примусове перейменування/розформування сім'ї
1.4 Заборонено створювати сім'ї з назвами, схожими на назви банд. | Примусове перейменування/розформування сім'ї
1.5 Заборонено обманювати членів сімей. | Блокування від 30 днів лідеру + Обнулення акаунту.
Приклад: виганяти гравців, після контракту без виплат; продавати авто котрі додали інші члени сім'ї задля особистої вигоди; тощо.

1.6 Заборонено зливати баланс/склад сім'ї | Блокування від 15 днів + Обнулення акаунту.
Примітка: Покарання може бути застосовано при зливах в значних об'ємах. В інших випадках, лідер сім'ї несе особисту відповідальність за склад та кому видаються до нього доступи.
1.7 Заборонено використовувати склад фракції для потреб сім'ї. | Покарання буде видано як за злив складу фракції.
1.8
Дозволено укласти не більше 1 союзу з іншими сім'ями. Ворожа дипломатія не обмежена.
Примітка: при зміні дипломатичних відносин між сім'ями, лідер сім'ї - ініціатора, зобов'язаний відписати про цю зміну в спеціальному каналі "Families Quant". Дане повідомлення заборонено редагувати чи видаляти.
Приклад: Сім'я "Х" заключила союз із сім'єю "Y", Сім'я "Х" у ворожих стосунках із сім'єю "Y", тощо.

1.9 Місцем спавну сім'ї вважається будинок, оформлений на сім'ю та прилегла до нього територія до найближчих огорож, парканів або тротуарів по периметру.
1.10 Заборонений SK на території сімейного будинку в будь-яких його проявах. 
1.11 Якщо з території сімейного будинку був відкритий вогонь учасником цієї сім'ї, правило про SK скасовується на 5 хвилин.
Примітка: дозволено розпочати пуш будинку тільки з погодження модерації проекту, надавши відкат відкриття вогню. На відкаті має бути зафіксований статичний ID гравця що відкрив вогонь. Відлік часу розпочинається з моменту одобрення від модератора.
Уточнення: правило працює тільки для "Зареєстрованих" сімей.

1.12 Сім'ї можуть влаштовувати RP стріли між собою тільки при ворожих або нейтральних стосунках. При проведенні RP стріл слід опиратись на правила їх проведення в темі "Загальні правила кримінальних структур"
1.13 Кожна сім'я, що бере участь в змагальних івентах, має опублікувати свій офіційний дрес-код в спеціальному каналі в дискорді "Families Quant" та дотримуватись його. | Деморган від 60 хв.
1.14 Учасникам сімей заборонено займатись будь-якою кримінальною діяльністю, для якої у них немає функціоналу, не перебуваючи у кримінальній фракції. | Деморган від 60 хв.
Приклад: пограбування або викрадення гравців, напад на постачання, напад на Форт Занкудо, тощо.
1.15 Заборонений трансфер складу за будь-яких умов. | Деморган від 120 хв та Попередження на персонажів що порушили.
Примітка: 1 акаунт - 1 сім'я. Заборонено виганяти заблокованого персонажа з сім'ї для продовження гри з твінка.
1.16 Кожна сім'я що бажає брати участь в змагальних заходах та змінювати дипломатичні відносини, має зареєструватись у відповідному розділі на форумі - "Реєстрація сімейної організації" | Деморган від 60 хв.
Примітка: змагальними заходами вважаються - Війни Сімей, Захоплення Дилера, Захоплення Нафтокачок та RP-стріли між сім'ями.
1.17 Сім'я може отримати "Заморозку" як покарання, на термін визначений пунктом правил що був порушений, або за рішенням модератора.
Пояснення: Заморозка - заборона на участь у всіх змагальних івентах: Війна сімей, Захоплення Дилера, Захоплення Нафтокачок.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
 Поділитись

• Створити...