Leonardo Rise Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня Захоплення нафтокачок Опис: Захід розрахований для учасників сімей. Для захоплення необхідно розстріляти два трансформатори поруч з нафтокачкою, поломка їх можлива лише поступово. Знявши половину здоров'я трансформатора видається КД на 5 хвилин до продовження захоплення. Підірвавши повністю перший трансформатор, наступний можна розстрілювати відразу. Розстрілявши половину міцності одного з трансформаторів, гравця який перебуває в видобутку буде викинуто з меню нафтокачки. Через дві хвилини після відбиття атаки, власники нафтокачки можуть відремонтувати ремкомплектом і отримати її захист на 12 годин. Якщо інша сім'я розстріляла обидва трансформатори, вона автоматично стає її власником і отримує залишок ресурсів всередині нафтокачки (заправлені бочки та готовий продукт). Наступне захоплення буде доступно через 6 годин. Інша сім'я може почати напад на нафтокачку яка була під нещодавнім нападом лише через 10 хв. після останнього пострілу по ній. Загальні положення 1.1 Під час івенту діють всі правила серверу. Виняток: TK та пункт 6.31 Загальних Правил. 1.2 Заборонено користуватись функціоналом фракції. | Деморган від 60 хв. Примітка: кайданки, стяжки, мішки, тощо. 1.3 Заборонено використання пасивного режиму. | Деморган від 120 хв. / Блокування від 1 дня. 1.4 Заборонено викликати співробітників EMS. | Деморган від 60 хв. 1.5 Заборонено приймати участь в івенті перебуваючи у формі та на чергуванні | Деморган від 120 хв. 1.6 Співробітникам державних фракцій заборонено перешкоджати захопленню нафтокачок. | Деморган від 60 хв. Виняток: навмисна провокація або відкриті агресивні дії від учасників івенту. 1.7 Заборонено використовувати тайзер. | Деморган від 120 хв. 1.8 Заборонено використовувати інтерфейс нафтокачки у власних цілях або задля переваги. | Блокування від 1 дня. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення