-
Статистика форуму
7,5 к
Всього тем39,8 к
Всього повідомлень -
Зараз у мережі 9 користувачів, 0 анонімних, 16 гостей (Повний список)
-
Теми
-
Повідомлення
-
Автор: Xavi Remain · Опубліковано:
ЗАХІД СХВАЛЕНО! -
Автор: Sofia Takato · Опубліковано:
ЗХ : «Єдність заради Незалежності» Організатор: GOV Дата проведення: 24.08.2026 20:00 GOV - 6 SС - 1 EMS - 6 LI - 4 LSPD - 6 FIB - 6 NG - 6 Цивільні/інші фракції - максимальна кількість 1. Загальна концепція Пропонується провести спільний святковий захід до Дня Незалежності України на території Форту Занкудо. У заході братимуть участь представники GOV, National Guard, FIB, LSPD, BCSD, EMS, LifeInvader, а також громадяни. Захід буде складатись з офіційної частини, виступу керівників, авіашоу, параду техніки та відкритої частини для громадян, де кожна організація матиме свою окрему зону та власну активність. 2. Підготовка та запрошення громадян Для того щоб громадяни могли потрапити на територію Форт-Занкудо, Генерал National Guard Martin Kweepad заздалегідь направляє офіційне письмове запрошення. У ньому мають бути вказані дата, час, місце проведення та коротка інформація щодо заходу. До початку заходу на території ФЗ будуть підготовлені місця для збору громадян, проведення офіційної частини, зона для авіашоу, маршрут параду та місця для подальшого розміщення організацій. Кожна організація заздалегідь прибуває на ФЗ та готує свою техніку і особовий склад. 3. Урочисте відкриття Рівно о 20:00 громадяни та представники організацій збираються у визначеній на фото частині Форт-Занкудо. Захід відкриває Губернатор Amelia Floyd вступною провомовою. Після вступного слова губернатор передає слово керівникам організацій. (Промова від кожного на близько 2-3 хвилини) 4. Виступи керівників організацій У визначеному порядку виступають: Генерал National Guard - Martin Kweepad Директор FIB - Nikita DelRey Шеф LSPD - Higuruma Hiromi Заступник шерифа BCSD - Angel Beagle Головний лікар EMS - Sakura Anbu Лідер LifeInvader - Barry Evergreen Кожен керівник вітає громадян зі святом та коротко виступає від імені своєї організації. Після завершення всіх промов Губернатор оголошує про початок авіаційної частини заходу. 5. Авіашоу USAF Після офіційної частини розпочинається авіашоу від USAF. Першим над територією Форт-Занкудо проходять 2 літаки USAF та виконують підготовлені показові прольоти. Після цього до авіаційної частини приєднується Cargobob з десантниками National Guard. Cargobob проходить над визначеною зоною, після чого десантники здійснюють стрибки з літака та виконують заплановане десантування на територію Форт-Занкудо. Після висадки десантники збираються у визначеному місці перед трибунами та залишаються на території заходу. 6. Парад техніки Після завершення першої частини авіашоу розпочинається наземна частина - урочистий парад техніки. Представники організацій займають свої автомобілі та формують загальну колону. Порядок техніки такий: 1 машина USSS National Guard FIB LSPD BCSD EMS По бокам, не заважаючи, їдуть машини LifeInvader проводячи зйомку подій. Колона проходить по заздалегідь підготовленому маршруту на території Форт-Занкудо. Громадяни залишаються на трибунах для перегляду параду. Після того, як остання машина завершує маршрут та паркується у визначеному місці, парад техніки завершується. 7. Урочистий проліт «Мрії» Потрібно буде заспавнити Літак Мрія. Перед фінальним етапом офіційної частини заходу Губернатор звертається до присутніх та оголошує про фінальний елемент, урочистий проліт, підготовлений до Дня Незалежності. Після оголошення “Мрія” починає взлітати та пролітає над Форт-Занкудо. Підготовку та запуск літака здійснює Dep. Cur. National Guard. Після прольоту “Мрії” офіційна частина завершується. 8. Відкрита частина заходу Після завершення параду Губернатор оголошує про початок відкритої частини заходу. Територія Форт-Занкудо розділяється на окремі зони для кожної організації. Кожні займають свою територію, розміщують техніку та співробітників і проводять підготовлену активність. Громадяни можуть переміщатись між зонами, спілкуватись, задавати питання, оглядати техніку і брати участь у підготовлених активностях. Також кожна організація може використати свою зону для агітації. Розповісти громадянам про свою роботу, умови служби, вимоги для вступу, відповісти на питання людей. Що саме буде проводити кожна організація визначається ними самостійно. 9. Зона National Guard National Guard облаштовує свою зону з військовою технікою та спорядженням. Крім спілкування з громадянами, National Guard проводить власний конкурс або іншу активність. Точний формат організація визначає самостійно. 10. Зона EMS EMS готує окрему медичну зону. Громадяни зможуть поспілкуватись з медиками, подивитись обладнання, дізнатись більше про роботу EMS. В якості основної активності можна провести демонстрацію першої медичної допомоги. Після демонстрації бажаючі зможуть самі спробувати виконати певні дії під контролем співробітників EMS. За бажанням EMS може підготувати інший формат активності. 11. Спільна зона LSPD, FIB та BCSD LSPD, FIB та BCSD обʼєднуються та проводять одну спільну активність. Наприклад, це може бути командна естафета, де громадяни діляться на команди та проходять декілька етапів із різними завданнями. Участь можуть приймати як громадяни, так і співробітники організацій. Вся активність проходить безпосередньо на Форт-Занкудо. Конкретні завдання, правила та активність LSPD, FIB та BCSD узгоджують між собою. 12. Зона LifeInvader LifeInvader робить окрему зону, повʼязану з журналістикою та медіа. Громадянам можна запропонувати на деякий час спробувати себе в ролі журналіста. Отримати тему, підготувати питання та взяти інтервʼю в іншого учасника заходу. Також можна зробити окремий конкурс та визначити найкраще інтервʼю або репортаж. Інший формат LifeInvader може придумати самостійно 13. Визначення переможців Після завершення всіх активностей кожна організація самостійно визначає одного переможця своєї активності. Коли всі активності будуть завершені, громадяни та представники організацій збираються у визначеній частині Форт-Занкудо. Представники кожної організації оголошують результати та називають свого переможця. 14. Нагородження За кожною активністю визначається один переможець. Обирається лише 1 місце, та отримує символічні 100 000$. 15. Завершення заходу Після того як всі переможці будуть оголошені та нагороджені, слово знову надається Губернатору. Губернатор підводить підсумок заходу, дякує громадянам і держ. організаціям і ще раз вітає всіх з Днем Незалежності. Після заключного слова захід офіційно звершується, громадяни супроводжуються до виходу під наглядом державних силових структур. Завершальною частиною буде перевірка території Форт-Занкудо від National Guard. Допомога адміністрації: Потрібна для запуску Літака Мрії. -
Автор: Daniel_Sailor · Опубліковано:
Я, громадянин штату Quant Daniel Sailor, подаю скаргу до прокуратури на громадянина Yami Nosferatu з номером шеврону 133637 та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок: Організація:National Guard Детальний опис правопорушення: 17.08.2026 о 13:40 я будучи співробітником National Guard (далі-NG), робив стрій на ДВ на постачання матеріалів, через 2 хвилини до мене підбігає Yami Nosferatu який згідно наказу є Полковником, і питає що це в мене на обличі, на що я його запитую "а що не так з ним", і каже щоб я змив тату на що я йому сказав що подумаю чи стоїть мені це змивати чи ні, так як це лише порушення етичного кодексу. Далі коли ми вже колоною техніки їхали на пірс, він мені сказав "Daniel нагадую що часу до 14:30" на що я йому сказав що мені всерівно і я не буду змивати тату так як це лише порушення етичного кодексу і я готовий понести за це відповідальність. По приїзду на пірс в Палето Бей, ми почали формувати стрій, і через декілька хвилин він підходить до мене і розриває трудовий контракт по 7.1 ТК але я не писав заяви на звільнення що хочу покинути за власним бажанням, тим самим він порушив трудовий кодекс. Після цього він одягнув на мене кайданки, не представившись, не сказавши за що я затриманий, обшукав мене якоби хотів вилучити держ майно але в нього це невдалось, після чого посадив в машину і хотів кудись відвезти, а далі в мене нажаль стались аномалії і мене здуло вітром. Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Прошу вилучити кадрові зміни щодо громадянина Daniel Sailor, також додаю запис з бодікамери до моменту мого звільнення Дата і час інциденту: 17.08.2026 о 13:40-13:50 До скарги до прокуратури додаю: Електронна копія ID-картки: Link Номер телефону та електронна пошта: 39952459 [email protected] Дата і час подачі електронної скарги: 23.08.2026 Підпис: Vuyko -
Автор: Sakura Anbu · Опубліковано:
ГЗХ від EMS:"«Подих Життя»" Організатор: EMS Дата проведення: 24.08.2026 21:00 FIB:-2 NG:-2 EMS:-8 GOV:-2 YKZ:-5 LSPD:-4 BLS:-2 Цивільні/інші фракції - максимальна кількість Вступ Над штатом Квант згустилася непроглядна темрява. Зухвалі зловмисники скоїли непоправне: викрали стародавній кам’яний моноліт, на якому були викарбувані священні рядки Конституції та непорушні закони нашої землі. Артефакт порядку було розколото на п’ять уламків і розкидано різними куточками штату. Беззаконня вже дихає в спину, кримінальні синдикати готуються поставити кожного жителя на коліна, а повний хаос загрожує стерти саму сутність Кванту. Проте навіть у найтемнішу годину залишається іскра надії. Головний хол лікарні EMS несподівано перетворився на притулок для біженців і став колискою великого визвольного повстання. Звичайні громадяни, втомившись від страху, вирішили кинути виклик долі та розпочати полювання за втраченими фрагментами. Шлях виявився сповнений смертельних небезпек і несподіваних поворотів. Перші сліди привели сміливців до маєтку небезпечної мафії Yakuza. Озброєні до зубів бійці кримінального світу спершу зустріли людей зі зброєю напоготові, але навіть вони зрозуміли: тотальний хаос знищить усе, і віддали перший уламок. Наступною зупинкою стала фортеця федералів офіс FIB, де агенти зуміли перехопити другу частину святині. Але кримінал не збирався відступати: небезпечні банди в фіолетових та блакитних кольорах уклали нечуваний союз і влаштували справжню криваву засідку, аби зупинити народний рух і назавжди втопити штат у безладі. Прорвавши блокаду ворогів, опір дістався будівлі Медіа, де сам голова репортерів особисто вийшов до людей і передав знайдений журналістами артефакт.Фінальну крапку в цій боротьбі поставили вищі сили: побачивши непохитну волю та згуртованість народу, самі Боги зійшли з небес і повернули останній, п'ятий уламок. Коли всі частини знову зійшлися в єдине ціле, засліпливе світло закону розсіяло морок. Цей тріумфальний день єдності та перемоги назавжди вписаний у скрижалі історії як великий День Незалежності штату Quant. Сцена перша: Початок епідемії пам'яті Дійові особи: EMS LSPD Час дії: Приблизно 20:00. Місце: EMS Привид:- Вони ще не знають... Вони ще не знають. Але вони вже відчувають. Хаос близько. Ведучий:- Я... я не знаю, як це сказати. Я б хотів бачити радість на ваших обличчях. Сьогодні великий день. День Незалежності. День, коли ми маємо святкувати… Привид:- Святкувати? Тінь, що впала на цей штат, не зникне сама. Святкування перетвориться на панахиду. Якщо ти не скажеш їм. Ведучий:- З важким серцем я вітаю вас. Я б хотів сказати інші слова. Але розпач огорнув наш штат. Те, що ми вважали непорушним… Привид:- Те, що ми будували століттями… Ведучий:- ...Те, що ми берегли, як святиню... Осквернено. Зловмисники... вони зробили непоправне. Вони викрали... і розбили Камінь Закону. Камінь, на якому були викарбувані заповіді нашої Конституції! Нашу основу основ! Наш порядок! Нашу волю! Привид:- Моє творіння знищено. Моє слово розтоптано. Якщо його не повернути штат впаде. Беззаконня поглине вас. І тоді темрява буде повною. Ведучий:- І сьогодні ми не можемо стояти осторонь! Ми маємо діяти! Ми маємо знайти його шматки! І повернути! Привид:- Якщо вони не знайдуть темрява буде повною. Але вони мають знайти. Не заради грошей. Заради себе. Заради своєї нації. Ведучий:- Один шматок… Один шматок ми віддамо вам зараз. Щоб ви бачили, що надія є! Це перший крок до нашого порятунку! Тримайте його міцно! Від нього залежить наше майбутнє! Привид:- І вчіться. Його не просто знайти. Ви маєте показати, що ви гідні. Ведучий:- Інші ж... Інші вам доведеться знайти самотужки! І це не просто завдання. Це не гра. Це не квест. Привид:- Це іспит. Іспит на вірність. Ведучий:- Це ваше бажання бути з нацією! Це наш спосіб відсвяткувати День Незалежності! Ми хочемо, щоб воно пройшло в спокої! З повагою до державності! А не в безладі, в який нас хочуть занурити! Привид:- Свобода це не беззаконня. Це відповідальність. За себе, за свого ближнього, за свій штат. Ведучий:- Щоб заохотити вас, ми оголошуємо конкурс! Призовий фонд — півтора мільйона! Привид:- Гроші це прах. Але як символ… Ведучий:- Ми визначимо три призові місця! Для тих, хто буде найактивнішим, найшвидшим, хто проявить найбільше патріотизму! Але це ще не все. Також буде приз глядацьких симпатій! Привид:- Вони вас бачать. Боги вас бачать. Вони все бачать. Ведучий:- Боги нас бачать! І вони будуть вас оцінювати! Не тільки за те, що ви знайдете, а й за те, як ви це зробите! Вони побачать вашу відданість, вашу єдність, ваше бажання жити в правовій державі! І в кінці ви отримаєте кошти! Три переможці. Також буде приз глядацьких симпатій! Привид:- Приз за те, що вас полюбить народ. Але головний приз це ваша незалежність. Ведучий:- Наші Боги... Вони пишаються нами. І вони хочуть, щоб цей День Незалежності запам’ятався не як день крадіжки, а як день, коли ми об’єдналися і повернули свій закон! Коли ми показали, що ми — сильна нація! Привид:- Покажіть їм. Що ви не біженці. Ви господарі цього штату. Починайте. Ведучий:- Отож, ми починаємо! Перший шматок у вас. Решта у ваших руках. Бережіть себе. Бережіть штат. Слава Україні! Привид:- Гідності вам. Воля це не беззаконня. Воля це відповідальність. Починайте. Сцена друга: Початок епідемії пам'яті Дійові особи: EMS LSPD Час дії: Приблизно 20:00. Місце: YKZ Ведучий:- Ми прийшли за миром. Ми шукаємо Камінь Закону. Ми знаємо, що один із уламків тут. Привид:- Він не віддасть його так просто. Тінь хаосу в його серці занадто сильна. YKZ:- Миром? Ви прийшли за тінню, якої більше немає. І навіщо нам ваш мир? Беззаконня, яке ви називаєте анархією, це найкраще, що трапилося з цим штатом за останні роки. Воно дає нам силу. Воно дає нам прибуток. Ми не зв’язані законами. Ми самі собі закон. Привид:- Хаос не дає сили. Він дає лише ілюзію влади, яка знищить навіть його. YKZ2:- Повертайтеся до свого EMS, поки ми не зробили з вас частину цього краєвиду. Ведучий:- Ми не підемо без артефакту. Подивіться на нас. Ми люди цього штату. Ми вільні люди. І ми хочемо жити в правовій державі. Мешканець:- Ви говорите про прибуток? Про якусь анархію? Але що це за анархія, якщо навіть ми не можемо отримати свої чесно зароблені гроші? Якийсь хаос ламає наші рахунки, блокує перекази! Навіть якщо ви знайдете ці кошти, ви не зможете їх використати, бо все розвалиться! Хтось просто забере їх собі! Привид:- Моє творіння знищено, і вони вже відчувають темряву. Але вони мають знати. Якщо вони не знайдуть темрява буде повною. EMS:- А як щодо безпеки? Хто захистить нас? Якщо анархія поглине все, ви теж станете жертвами. І хто тоді допоможе вам, коли ви будете поранені? Без закону немає порядку, а без порядку немає майбутнього. Навіть для вас. YKZ:- Ми Якудза. Ми не потребуємо вашого захисту. Ми самі себе захистимо. І ваші кошти... Вони не мають значення. Мешканець:- Але вони мають значення для нас! Для вільних людей Кванту! Ми не хочемо жити під вашою владою! Привид (Творець Закону):- Вони праві. Вільні люди Кванту не можуть жити під тінню хаосу. Анархія це слабкість, яка руйнує все. Свобода це не хаос. Це відповідальність. Іспит на вірність. YKZ:- Ти... Хто ти? Привид (Творець Закону):- Я Той, Хто Створив. І Я Хто Повернув. Шматок артефакту тут. Він чекає на них. На тих, хто гідний. Гідних моєї волі. YKZ:- Гаразд. Ми віддамо вам артефакт. Але... Це не означає, що ми погоджуємося на ваш мир. Привид (Творець Закону):- Анархія не краще рішення для штату, в якому живуть люди вільні. Покажіть їм. Що ви гідні. Гідності вам. Починайте. YKZ:- Але запам’ятайте. Це не кінець. Цей штат... Він іще буде під владою Якудзи. Ми не забудемо цього дня. І коли ми повернемося, ви пошкодуєте про своє повстання. Починайте святкувати свій День Незалежності, поки можете. Ведучий:- Ми не боїмося. Ми вільні люди. І ми повернемо наш закон. Привид (Творець Закону):- Моє слово розтоптано, але мої діти не злякалися. Я... я буду з тобою, щоб бачити, як ти зазнаєш невдачі. Або як ти... як ти повернеш мені волю. Слава Україні! Сцена третя: Початок епідемії пам'яті Дійові особи: EMS LSPD Час дії: Приблизно 20:00. Місце: FIB Ведучий:- Шановні агенти Федерального Бюро! Ми прийшли з миром та двома шматками Конституції! Ми знаємо, що третій уламок у вас. Віддайте його заради майбутнього штату! FIB:- Громадянине, ваші дії несанкціоновані. Уламок є речовим доказом у справі про масові заворушення та крадіжку державного майна. Відповідно до протоколу 404-В, ми не можемо… Привид:- О Боги, знову ці папірці. У мої часи ми вирішували питання простіше. Чиновники... гірше за тарганів, чесне слово. Ведучий:- (тихо Привиду) Тсс! (гучно Директору) Пане Директоре, яка бюрократія? Штат гине! Анархія наступає! Якудза вже погрожували! Нам потрібен Закон! FIB:- Анархія це порушення протоколу. Але передача доказу цивільним це ТЕЖ порушення протоколу. Ви створюєте мені рекурсію в звітності! Привид FIB:- Перший, Перший, бачу несанкціоноване скупчення біомаси. Запитую дозвіл на застосування містичної ліквідації. Прийом. FIB:- О ні, тільки не Zero. Він знову за старе. Привид:- Ти диви, ще один. Ти хто такий, потойбічний бюрократе? Я Творець цього Закону! Привид FIB:- Посада "Творець Закону" відсутня в штатному розкладі. Надайте перепустку форми 12-Г, підписану Богами, або поверніться в астрал. Привид:- Та я тебе зараз самого в штати Розкладу відправлю! Я писав цей Закон, коли твої прадіди ще на конях ганяли! Привид:- Панове Привиди, будь ласка! У нас івент! День Незалежності! Привид FIB:- Незалежність це хаос. Хаос це не за протоколом. (Дивиться на Директора FIB) Директоре, чому досі не складено акт про прибуття містичних сутностей? Ви ж порушуєте інструкцію! FIB:- Я... я не знайшов потрібного бланка, Zero! Привид:- Слухай, я більше не можу це слухати. Скажи цим живим бовдурам, що якщо вони не віддадуть уламок, я прокляну їхній офіс, і у них ЗАВЖДИ закінчуватиметься папір у принтері в найвідповідальніший момент. Ведучий:- Пане Директоре, Творець каже... якщо ви не віддасте уламок, на вас чекає вічне прокляття закінченого тонера та паперу в принтері. FIB:- Це... це жорстоко. Навіть для Бюро. Гаразд, забирайте! Zero, віддай їм цей проклятий камінь! Привид FIB:- Приймання-передача майна. Підпишіть тут, тут і тут. Забирайте. Але знайте... ви зневіритесь. Живі люди... ви не варті цього Закону. Ви знову все зламаєте. Я бачив, як ви порушуєте протоколи. Це... це кінець. Привид:- Нарешті. Забирай Камінь. І скажи цьому суїцидальному агенту, що протоколи це добре, але мізки краще. Ведучий:- Дякуємо за співпрацю. Протокол виконано. Привид FIB:- Об'єкт передано. Зневіра в людстві підтверджена. Запитую дозвіл на депресію. Прийом. Ведучий:- "Зневіритесь"... Який песиміст. Хоча, дивлячись на сучасний Квант, я починаю його розуміти. Але ми не здамося! Поїхали за наступним! Слава Україні! Сцена четверта: Початок епідемії пам'яті Дійові особи: EMS LSPD Час дії: Приблизно 20:00. Місце: MG Ведучий:- Шановні представники Marabunta Grande! Ми прийшли… Лідер MG:- Шановні? Хто тут для тебе "шановні"? Ви помилилися адресою. Це - марабунти зона. Тут інші закони. MG:- Чого ви приперлися в ломбард без дозволу? Ми вас не кликали. Провалюйте, поки ваші машини не стали металобрухтом, а ви кормом для собак! Ведучий:- Ми шукаємо четвертий уламок Каменя Закону. Ми знаємо, що він у вас. Це заради незалежності Кванту! Лідер MG:- Закон? Який закон? Ми і є закон у цьому районі! У нас нічого немає. І навіть якби було ми б вам не віддали. Ми задоволені тим, як усе є. Анархія? Чудово! Нам це подобається. Більше хаосу менше ментів. Привид:- Який жах... Я будував цивілізацію, а вони повернулися в печери. Скажи їм, що без Закону їхні лоурайдери і бандани не матимуть жодної цінності. Мешканець:- Послухай! Нам байдуже до ваших справ, але без цього Каменя весь штат Quant поглине темрява! Ви теж постраждаєте! Мешканець2:- У нас діти! Ми хочемо миру! У Quantі має бути порядок! Благаємо, віддайте уламок! Лідер MG:- Мені байдуже до ваших дітей і вашого миру. Це гетто. Тут виживає сильніший. Нам не потрібен ваш Закон. Провалюйте! Привид-Охоронець:- Тиша... Кров говорить, Ти забула, хто ми є. Лідер MG:- Сантос? Старий лідер? Але ти ж... ти ж помер у перестрілці в 90-х! Привид-Охоронець:- Я помер за цей район. Але я не помер за хаос. Ми Marabunta Grande. Ми родина. Ми захищаємо своїх. Але що ми захищаємо зараз? Тільки порожнечу? MG:- Він... він справжній? Привид:- О Боги, навіть у гетто є привиди з мізками. Давай, Сантосе, вмов їх. Я не хочу тут затримуватися. Привид-Охоронець:- Я бачу тебе, старий... Твій Закон... він був потрібен. Він давав нам правила, навіть якщо ми їх порушували. Але без правил... ми просто звірі, що гризуть один одного. Цей уламок... Камінь Надії... Він схований у моєму радіо. Віддай його. Лідер MG:- Але чому, Сантосе? Нам же добре! Ми контролюємо все! Привид-Охоронець:- Контролюєте що? Руїни? Смерть?Ти забула наш кодекс? Ми маємо захищати. Без цього Каменя Quant паде. І Марабунта паде разом з ним. Я прив'язаний до цього уламка. Я відчуваю, що він... він має бути на своєму місці. Це шанс. Шанс для всього штату. Шанс на незалежність. Не будь тим, хто все знищить. Лідер MG:- Гаразд... Старий. Твій голос... я не можу його ігнорувати. Забирайте свій клятий камінь. Але знайте... ви зневіритесь. Живі люди... ви не варті цього Закону. Ви знову все зламаєте. Я бачила, як ви порушуєте протоколи. Це... це кінець. Привид-Охоронець:- Ти зробила правильний вибір. Кров не бреше. Тепер я можу... трохи відпочити. Ведучий:- Дякуємо за допомогу, Сантосе. Лідер MG:- Забирайтеся. Провалюйте, поки я не передумала. І пам'ятайте... Привид:- "Зневіритесь"... Яка песимістка. Хоча, дивлячись на сучасний Квант, я починаю його розуміти. Але ми не здамося! Поїхали за останнім! Слава Україні! Сцена п’ята: Початок епідемії пам'яті Дійові особи: EMS LSPD Час дії: Приблизно 20:00. Місце: GOV Ведучий:- Шановна Губернаторко! Ми... ми прийшли. Ми прорвалися крізь вогонь і зраду! Ми пройшли крізь пекло, щоб повернути Закон! Губернаторка:- Громадянине, ви прийшли занадто пізно. Закон розбито. Хаос уже тут. Викриття вашого... повстання... воно нічого не дасть. У нас немає останнього уламка. Темрява перемогла. І Я... Я задоволена цим. Анархія дає силу. Дає прибуток. Привид:- О Боги, вона права. Моє слово розтоптано, і мої діти... вони не змогли. Я відчуваю, що темрява... вона близько. І я... я буду прикутий до тебе, щоб бачити, як ви всі страждаєте. Живі люди... ви не варті цього Закону. Ви знову все зламаєте. Мешканець:- Ми не здамося! Ми принесли чотири уламки! Ми пройшли крізь пекло! Ми хочемо миру! Ведучий:- Подивіться на нас! Ми люди цього штату! Ми вільні люди! І ми хочемо жити в правовій державі! Ми принесли чотири уламки! Але... але останній... він втрачений. Його... його немає. Ніхто не знає, де він. Його... його немає. Привид:- Ви... ви зневірилися. Ви знову все зламали. Це... це кінець. Я відчуваю, що темрява... вона близько. Який жах... Я будував цивілізацію, а вони повернулися в печери. Остап:- Вільні люди Кванту! Ви... ви зневірилися, але ваше серце... воно міцніше за хаос! Ви... ви не здалися. Ви... ви згуртувалися. Ви... ви показали, що ви сильна нація! ІСПИТ НА ВІРНІСТЬ... ВИ ЙОГО СКЛАЛИ! Ваша воля... вона містична. І вона... вона гідна Закону. Ми... Боги Кванту... МИ ЗМИЛУВАЛИСЯ! Остап:- Гідності вам. Воля це не беззаконня. Починайте святкувати свій День Незалежності! Привид:- Ви... ви зробили правильний вибір. Кров не бреше. Тепер я можу... трохи відпочити. Моє творіння знищено, але мої діти не злякалися. Слава Україні Губернаторка:- Вільні люди Кванту! Ви... ви зробили непоправне. Закон відновлено. Хаос... він відступив. І я... я маю подякувати вам. Подякувати кожному, хто... хто прийшов. Хто не злякався темряви. Ви... ви сильна нація. Губернаторка:- Цей тріумфальний день єдності та перемоги... він назавжди вписаний у скрижалі історії як великий... ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ШТАТУ КВАНТ! Слава Україні! Слава Кванту! Фінал: Нагородження та Слава EMS:- Я дивлюся зараз на кожного з вас і моє серце переповнює неймовірна гордість. Те, що ми зробили разом це більше, ніж просто порятунок артефакту. Це порятунок нашої душі, нашої свободи. Коли темрява намагалася поглинути наш штат, коли зневіра закрадалася в серця, ми не здалися. Ми, медики, які звикли боротися за кожне життя, сьогодні боролися за життя всього штату. І ми перемогли! EMS:2- Я хочу сказати величезне, щире «дякую» кожному з вас. Ви мої герої. Ви не просто виконували свою роботу, ви вийшли за її межі. Ви ризикували, ви підтримували один одного, ви показали, що таке справжня єдність. Ваша стійкість і професіоналізм повернули нам Закон. Дякую вам за вашу відданість, за вашу мужність і за те, що ви є! EMS:- Гаразд, гаразд! Ми знаємо, що ми найкращі, але скромність... ну, ви знаєте. Просто слів сьогодні замало. Боги змилувалися над нами і повернули Закон, але саме ви зробили все, щоб цей день став Днем нашої Незалежності. І я маю честь нагородити тих, хто проявив себе найбільш яскраво. EMS:- Отже, розпочнемо найприємнішу частину цього вечора. Я буду зачитувати імена, прошу підходити до мене. EMS:2- За особливу мужність при прориві блокади Marabunta Grande та збереження Каменя Надії, нагороджується... [Ім'я Співробітника/Учасника, наприклад]!, твоя сміливість врятувала нас усіх. Виходь! EMS:- Дякую за твій подвиг. Штат пишається тобою. EMS:- Шановні! Дорогі друзі! EMS:2- На цьому офіційна частина нашого, мабуть, найважливішого дня в історії штату... закінчена! EMS:- Ми пережили темряву. Ми прорвалися крізь вогонь, крізь зраду, крізь байдужість і хаос. Ми зробили неможливе: об'єднали розбитий Закон і, найголовніше, ми об'єднали наш народ. Сьогодні ми довели, що штат Квант це не просто територія, яку ділять банди та бюрократи. Квант це ми! Це штат вільних, сильних та єдиних людей. EMS:2- Темрява відступила, і Закон знову світить нам. Але пам'ятайте: Закон живе не лише в об'єднаному камені в Мерії. Він живе в кожному з вас. У кожному вашому вчинку, у вашій повазі до ближнього, у вашій готовності захищати свободу та порядок. Бережіть цей Закон. Бережіть цей день. Живіть за ним, працюйте за ним, святкуйте за ним. EMS:- Це наш День Незалежності! Наша спільна перемога! Слава нашому штату! Слава кожному з вас! Слава Кванту! Слава Україні! Допомога адміністрації: Потрібна що видати скіни!
-