Перейти до публікації
  • Теми

• Повідомлення

• До Верховного суду Штату Quant Від співробітника державної структури LSPD: Bogdyan Secret Місце роботи: LSPD Посада: Police Academy Номер ідентифікаційного документу, ксерокопія: 165379 Номер телефону: 68435148 E-mail Address (( discord )): Fox_65456   На співробітника : Aren Kweepad Місце роботи: Мерія Посада: ЗГП Номер телефону: Невідомо E-mail address: (( discord )) .fla1r Номер ідентифікаційного документу: 137153   Вступ та відповідальність за лжесвідчення Я, співробітник державної структури LSPD Bogdyan Secret номер посвідчення-165379, подаю позовну заяву до Верховного суду Штату на ЗМЮ Aren Kweepad з номером службовим посвідченням - 137153, пояснюю всю ситуацію, а також додаю необхідні суду докази. При подачі даної Позовної заяви, я, співробітник державної структури LSPD Bogdyan Secret номер посвідчення-165379, несу відповідальність за свої слова і при дачі неправдивих свідчень готовий понести відповідальність, встановлену законодавством. У рамках того, що сталося, готовий пояснити таке: Я, співробітник LSPD Bogdyan Secret (номер посвідчення - 165379), дізнався про існування виданого щодо мене Заступником Генерального Прокурора Aren Kweepad ордера ( типу FW або іншого правообмежувального нормативно-правового акта/поставнови). При цьому мені не було надано жодних офіційних матеріалів прокурорської перевірки, матералів діловодства, мотивованої постанови чи підстав винесення даного ордера. Я не був належним чином повідомлений про початок слідчих чи процесаульних дій щодо мене, а також не мав змоги реалізувати своє право на захист. Видання невідомого та необгрунтованого ордера посадовою особою Міністерства юстиції створює пряму загрозу моїй свободі, порушує мої конституційні права, обмежує виконання моїх службових обов'язків та підриває ділову репутацію співробітника правоохоронних органів. Прошу: 1. Встановити особу відповідача. 2. Тимчасово призупинити дію ордера FW - 316 до ухвалення підсумкового рішення Верховним судом. 3. Визнати ордер типу FW, виданий Застпуником Генерального Прокурора Aren Kweepad щодо Bogdyan Secret, незаконним та скасувати його в повному обсязі. 4. Визнати мене повністю невинним у вчиненні злочинів, передбаченими статтями 10.12КК 8.6КК за відсутності складу злочину та відсутністю допустимих доказів      Прошу суд: 1. Визнати дії відповідача неправомірними 2. Зобов'язати Заступника Міністра юстиції Aren Kweepad надати повний текст ордера, винесеного щодо Bogdyan Secret, а також усі матеріали, що стали підставою для його видачі. 3. Стягнути на користь позивача 50.000$ на оплату держмита, а також 100.000$ моральної компенсації. 4. На підставі ст. 9.4 Судового кодексу клопочу витребувати у Заступника Мінстра юстиції Aren Kweepad повний текст оскаржуваного ордера, також усі маеріали прокурорської перевірки/діловодства, які стали підставою для його авторизації. 5. На підставі забезпечення позовної заяви клопочу про тимчасове зупинення дії ордера, виданого ЗМЮ Aren Kweepad щодо Bogdyan Secret (165379), до винесення остаточного судового акта у цій справі. 6. Визнати дії заступника Міністра юстиції Aren Kweepad щодо Bogdyan Secret, незаконним та скасувати його в повному обсязі. До позовної заяви прикладаю таку документацію: 1. Докази оплати держ. мита: доказ оплати 2. Докази правопорушення (обов'язково): -  3. Список свідків (якщо вони є): - Дата подання: 27.07.2026 Підпис (Позивач): Bogdyan Secret
  • Створити...