Перейти до публікації
  • Теми

• Повідомлення

• Я, громадянин штату Quant Serg Floyd 41728 № паспорту , подаю скаргу до прокуратури на громадянина [Ім'я та прізвище / Значок / Нашивка / Бейджик /Невідомий] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок:   Організація: LSPD Детальний опис правопорушення: Я побачив як людина лежала на дорозі непритомна, вибіг з авто, щоб спробувати допомогти йому, але вже побачив як прибуло біле авто, схоже на те, що використовує поліція, почав сідати в автівку, бо було темно, я вирішив, що це бандити. Щойно я рушив, з авто виходять двоє озброєних людей в чорній формі та відкривають по мені вогонь. Було темно, але в темноті я почав захищатись зброєю, яку мав при собі. Після чого втратив свідомість, та прийшовши до тями, моїми нападниками виявились двоє працівників ЛСПД. В департаменті я скористався телефонним дзвінком, викликав адвоката, але при моєму адвокаті працівник ЛСПД займався самоуправством, в захисті мені відмовив, не надав конфіденційну бесіду з адвокатом, та порушив процесуальний кодекс. Номера жетонів №66237 та №66308. При моєму адвокаті він проігнорував законні запитання адвоката, та мовчки відправив мене на термін до КПЗ. Також мені не було надано медичну допомогу, яку я просив у відділку. Лікаря викликали, він виклик не прийняв, але мене не відвезли на медогляд до лікарні. Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:          Дата і час інциденту: 28.07.2026 23:11 До скарги до прокуратури додаю:    Електронна копія ID-картки: https://imgur.com/a/qpbaPfA Номер телефону та електронна пошта: 76444475, (bubendos.) з крапкою в кінці.   Дата і час подачі електронної скарги: 30.07.2026 23:00  Підпис:  S. Floyd  
    • Я, громадянин штату Quant [Ім'я та прізвище], подаю скаргу до прокуратури на громадянина [Номера жетонів №66237 та №66308] та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок: Організація: LSPD Детальний опис правопорушення: Я побачив як людина лежала на дорозі непритомна, вибіг з авто, щоб спробувати допомогти йому, але вже побачив як прибуло біле авто, схоже на те, що використовує поліція, почав сідати в автівку, бо було темно, я вирішив, що це бандити. Щойно я рушив, з авто виходять двоє озброєних людей в чорній формі та відкривають по мені вогонь. Було темно, але в темноті я почав захищатись зброєю, яку мав при собі. Після чого втратив свідомість, та прийшовши до тями, моїми нападниками виявились двоє працівників ЛСПД. В департаменті я скористався телефонним дзвінком, викликав адвоката, але при моєму адвокаті працівник ЛСПД займався самоуправством, в захисті мені відмовив, не надав конфіденційну бесіду з адвокатом, та порушив процесуальний кодекс. Номера жетонів №66237 та №66308. При моєму адвокаті він проігнорував законні запитання адвоката, та мовчки відправив мене на термін до КПЗ. Також мені не було надано медичну допомогу, яку я просив у відділку. Лікаря викликали, він виклик не прийняв, але мене не відвезли на медогляд до лікарні. Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:    Дата і час інциденту: 28.07.2026 23:11 До скарги до прокуратури додаю:  Електронна копія ID-картки: https://imgur.com/a/qpbaPfA Номер телефону та електронна пошта: 76444475, (bubendos.) з крапкою в кінці. Дата і час подачі електронної скарги: 30.07.2026 23:00  Підпис:  S. Floyd
  • Створити...