Перейти до публікації
  • Теми

• Повідомлення

• Біографія сім'ї VERSACE   Створення  сім'ї 1990 роках Лідер: Olexander Versace Заступники лідера: Mike Versace - Disel Versace Національність: Італійська Початок Історії До появлення сім'ї Versace три брата... Olexander , Mike , Disel американці італьйського походження які переїхали до США 1970 роках. Подорослішав вони вирішили піти до армії.Роки служби дуже швидко пролетіли. Армія дуже змінила братів,вони стали рішучими та мужніми.Повернувшись зі служби додому братів чекала неприємність,сівши за вечерею,мати розповіла про те що батько заборгував велику суму грошей у бандитів.Проснувшись від гуркіту машини,глянувши у вікно ми побачили людей у чорних костюмах,вони шукали батька, незнайшовши його,вони повідомили матір що у батька є три дні на відання боргу. Повернувшись до будинку брати почали  обговорювати цю тему та шукати шляхи вирішення. Після сперечань та діалогів старшому брату спало на думку що через три будинка живе однокласниця яка прицює у лавці прикрас яка знаходится у центрі нашого містечка,і старший брат запропонував здійснити пограбування лавку прикрас.В ніч з середи на четверг вони пішли на діло.Кожен із них чітко усвідомлював: після цієї ночі життя вже ніколи не буде колишнім. Вони діяли максимально обережно, без зайвого галасу чи поспіху. Для них це не було звичайним пограбуванням. Це був останній шанс витягнути батька з лап людей, яким він заборгував. Після кількох годин дикої напруги вони нарешті повернулися додому. Вдалося забрати достатньо, щоб закрити борг і нарешті відвести загрозу від своєї родини. Здавалося, на цьому історія закінчена. Але саме тієї ночі в головах у кожного з братів промайнула одна й та сама думка: вони здатні на більше. Армія навчила їх дисципліни, витримки та мужності, а життя навчило цінувати найважливіше — сім'ю. До цього додалося ще одне розуміння: вони тепер знають, як насправді працює кримінальний світ. Брати не хотіли залишатися просто хлопцями, які один раз пішли на злочин через відчай. Вони вирішили діяти спільно і поступово вибудовувати власне ім'я. Спочатку справи були дрібними. Потім з'явилися перші знайомства, домовленості та люди, які почали звертатися до них за допомогою. Авторитет ріс поступово, і вони зрозуміли, що справжня сила не в пачках грошей, а в людях, які стоять поруч. Олександр, Майк та Дізель завжди трималися разом. Вони ніколи не кидали один одного в біді та не дозволяли стороннім лізти у свої справи. З часом вони почали збирати навколо себе тих, кому могли довіряти. Так навколо трьох братів сформувалося коло близьких людей, готових дотримуватися їхніх правил і захищати спільну честь. Саме тоді вони вирішили дати своїй родині назву VERSACE. Це ім'я мало стати символом їхньої єдності, сили та безмежної вірності. Вони встановили свої жорсткі правила: Сім'я понадусе. Слово має вагу. Зраді немає виправдання. Своїх не кидають. Честь родини — справа кожного. Versace не намагалися миттєво захопити місто. Вони розуміли, що справжній авторитет не купується і не будується за ніч. Вони почали з малого, поступово розширюючи зв'язки через рекет, кришування та інші справи. Кожен наступний крок робив їх дедалі впливовішими. Брати терпіти не могли зайвої уваги. Їм було комфортніше, коли про них говорили пошепки, а не кричали на кожному розі. Їхньою головною зброєю була не стрілянина, а холодна голова, правильні зв'язки та залізна єдність. З трьох хлопців, які просто хотіли врятувати батька, виросла справжня сила, що почала писати власну історію. Так і народилася cімя Versace.   Сім'я Versace знає що саме головне це не гроші і не статус, а сама головне це сім'я довіра між своіми та вірність,  мужність,дух.Зрада для сім'ї Versace це найбільше найболючий та не прощений вчинок,за зраду можна заплатит тількі життям,а їхнє слово коштує більше ніж будь яка сума грошей.Шлях сім'ї Versace починаєстя не з великих кримінальних справ а з маленьких пограбуваннь,рекету ,кришувань і поступово створення крепкого авторитету.Вони ніколи не хотіли виклакати зайву увагу,вони працюють над тим щоб про них говорили пошепки.Versace хочуть вирішувати проблеми головою,звязками та авторитетом.Для них сила це не просто зброя чи купа грошей. Справжня сила полягає в людях, які не залишать тебе в біді у найважчу хвилину.З часом навіть маленькі кроки перетворюються на серйозний вплив. Versace завдяки своїм діям заводять потрібні знайомства, вибудовують зв'язки та знаходять союзників, поступово закріплюючись серед найвпливовіших родин штату Кван.Їхній головний принцип досить простий. Гроші можна заробити, статус можна здобути, а вплив можна вибудувати власноруч. Але довіру та сім'ю потрібно оберігати понад усе.Versace не прагнуть влади заради самої влади. Вони створюють ім'я, яке має жити довше за окремих людей. Кожен у цій родині розуміє, що репутація одного члена сім'ї це репутація всіх інших.Саме тому Versace завжди тримаються разом. Якщо хтось один падає, інші допомагають йому піднятися. Якщо комусь оголошують війну, це стає проблемою для всієї родини. А якщо Versace дали слово, вони зроблять усе можливе, щоб його стримати.Вони не кричать про свою могутність. Вони просто доводять її вчинками.Versace це не просто прізвище. Це сім'я, довіра, вірність, честь і особливий дух. І якщо одного дня ти почуєш це прізвище пошепки, знай, що сім'я вже десь зовсім поруч. Керівний склад 1. Olexander Versace 2.Mike Versace 3.Disel Versace   Olexander Versace- цей лідер суворий,терплячий,мотивований,любить щоб була дисципліна та відданий своїй справі. Mike Versace- це права рука лідера,який виконує сумлінно свою роботу.Людина яка внесла великий вклад у існування організації. А саме це робота з логістикою та організацією крайм заходів.   Disel Versace-це віданий та ціний керівник сім'ї,якій відповідає за матеріальне забезпечення та благоустрій організації.Кароче ровний пацан.   Ієрархія рангів 1. Бос 2. Консільері 3. Підручний  4. Капо 5. Солдат 6. Співучасник 7. Рекрут 8. Салага 9. Новачок 10.Прохожий            Сфера діяльності   Коли брати Versace нарешті повернулися додому, їхня родина почала поступово занурюватися у кримінальний світ. Спочатку це були лише дрібні махінації, але з часом їхнє прізвище почали шепотіти в усіх кримінальних колах міста. Головною їхньою фішкою став рекет. Versace вимагали гроші за так званий захист у підприємців та власників бізнесу. Вибір був простим: або ти платиш і отримуєш спокій та підтримку сім'ї, або стаєш їхнім ворогом. Згодом вони розширили горизонти й почали займатися грабунками. Пограбування приватних будинків та напади на інкасаторів стали звичною справою. Так вони не лише набивали кишені, а й серйозно зміцнювали свій авторитет. Окремим пунктом у їхньому списку справ було кришування. Versace фактично взяли під контроль нічні клуби, магазини та інші прибуткові точки міста. За регулярні виплати вони гарантували, що ні конкуренти, ні інші банди не чіпатимуть твій бізнес. З роками їхня діяльність перетворилася на справжню відточену систему. У них було все: одні займалися переговорами та зв'язками, інші вирішували силові питання, а найближче оточення глави сім'ї тримало під контролем усі фінанси та ключові домовленості. Для Versace кримінал ніколи не був просто способом заробити грошей. Це був їхній шлях до справжньої влади та повного контролю над містом. Їхнє головне правило залишалося незмінним: Головна мета захопити захопити контроль всього штату Квант,над цим вони і працюють.Попри гучну кримінальну репутацію, родина Versace завжди намагалася показати місту інше обличчя. Брати створили благодійний фонд Versace Family Foundation. Вони поставили собі чітку мету: допомагати дітям із дитячих будинків та сім'ям, які опинилися у справжній скруті. Фонд не просто існував на папері, а реально діяв. Вони постійно влаштовували заходи, купували одяг, продукти та все необхідне для дітей, оплачували ремонт у закладах, а також допомагали малечі отримувати освіту та займатися спортом. У кожного була своя роль. Олександр особисто стежив за всім процесом, Майк брав на себе організацію заходів, а Дизель займався грошима та налагоджував зв'язки з бізнесом. Завдяки цій діяльності прізвище Versace почало асоціюватися не лише з криміналом, а й із реальним зв'язком із людьми. І це не було простою спробою відмити репутацію. Брати пам'ятали власний досвід: коли вони повернулися з армії, то побачили, що їхня сім'я втратила майже все. Саме тому вони вирішили, що якщо у них є можливість підставити плече дітям, які залишилися без батьківської опіки, вони це зроблять. У фонду був свій особливий принцип: Сильна сім'я це не лише та, що вміє захистити своїх. Це та, що здатна допомогти тим, хто не має кого захистити. З часом організація стала однією з найвідоміших у місті. Брати Versace нарешті здобули повагу не тільки серед кримінальних авторитетів, а й серед звичайних мешканців.                                                          Прикриття У нашої сім'ї є легальний бізнес піцерія {Колізей},там виготавляють піцу три сина і карбонара, можна ще замовити пасту вона дуже вкусна.Любий мужик може з своєю коханкою зайти і з кайфом посидіти в нашій піцерії.Так як це легальний бізнес під прикритям,там всі наші працюють офіційно.Обмиваєм чорний нал через нашу піцерію,а також час від часу сім'я Versace робить в подвалі піцерії сходняк з іньшими організаціями. Клятва Versace   Коли вплив родини Versace почав стрімко зростати, Олександр раптом усвідомив, що звичайного списку правил уже замало. Йому було мало простого дотримання порядку. Він хотів чогось значно глибшого, щоб кожен у сім'ї відчував справжню суть того, що їх об'єднує. Одного вечора він залишився наодинці у старому сімейному гаражі. Перед ним лежав чистий аркуш, а в голові, наче нескінченна кіноплівка, прокручувалися спогади: дитячі ігри з братами, важкі армійські роки, повернення додому і той жахливий день, коли вони вперше дізналися про борги батьків. Він довго намагався зрозуміти, що насправді робить сім'ю незламною. Це точно не гроші. І не влада. Навіть не страх. Справжня сила була в довірі. В єдності. У беззаперечній вірності своїм. Саме тоді Олександр схопив ручку і накидав перші рядки майбутньої клятви. Він хотів, щоб кожен, хто ставав частиною Versace, чітко розумів одну річ: це не просто гучне прізвище чи чергова організація. Це люди, які мають стояти одне за одного горой і нести відповідальність за честь свого імені. Наступного дня Олександр зібрав братів та найближче коло сім'ї, щоб зачитати їм ці слова. Наприкінці він додав: Я вступаю до сім'ї Versace добровільно та приймаю її ім'я з честю. Клянуся бути вірним своїй сім'ї, поважати старших і підтримувати своїх братів у будь-якій ситуації. Клянуся не зраджувати довіру сім'ї та не використовувати її ім'я заради власної вигоди. Відтепер честь Versace — це моя честь, репутація Versace — моя репутація, а єдність сім'ї — моя відповідальність. Я пам'ятатиму: сила сім'ї не в одному її члені, а в тому, що всі ми стоїмо разом. Відтепер я не просто людина з прізвищем Versace. Я — частина сім'ї. І поки я ношу це ім'я, я не дам йому бути зганьбленим. Сім'я понад усе. Честь понад гроші. Versace — назавжди.   Зв'язок Grove Street Family Все почалося ще тоді, коли Олександр Versace тільки намагався зачепитися за авторитет і вибудувати репутацію своєї родини.Спочатку це був простознайомство. Versace завжди ставили дисципліну та вірність на перше місце, а хлопці з Grove Street Family цінували повагу до тих, хто тримає слово. Здається, ми знайшли спільну мову дуже швидко. Після кількох спільних справ непогано так притерлися один до одного, і з часом це переросло у негласний союз. Ми просто домовилися: не лізти в чужі справи без потреби, підставляти плече союзникам у скрутну хвилину і, якщо виникають терки, вирішувати все за столом переговорів, а не через стрілянину. Для Versace Grove Street Family стали не просто знайомими обличчями, а справжніми побратимами. Наш союз тримається на трьох простих, але жорстких речах: повага, вірність та взаємодопомога. Олександр Versace якось влучно зауважив: Нам не потрібні сотні союзників. Нам потрібні ті, кому ми можемо довірити спину. Саме так між нашими сім'ями виник цей зв'язок, який згодом став невід'ємною частиною історії обох сторін.   Зв'язок Одеська Мафія Знайомство родини Versace з одеською мафією вийшло зовсім випадковим.  Все почалося з того, що Олександр Versace потрапив у таку халепу, з якої сам точно не зміг би вибратися. Саме тоді йому не на жаль прийшов на допомогу представник місцевого кримінального світу. Олександр був із тих людей, які не забувають про вдячність. Минув час, і він нарешті повернув борг, допомігши вирішити складну проблему одеських партнерів. Саме цей жест заклав фундамент для справжньої взаємної поваги.  Згодом їхні зустрічі стали звичним явищем. Вони обговорювали справи, знайомили один одного зі своїми людьми та поступово вибудовували ту саму довіру, яку не купиш за гроші. Зрештою, Versace та одеська мафія домовилися про взаємну підтримку. Навіть якщо виникали серйозні терки, вони намагалися спочатку просто поговорити і все владнати за столом переговорів. Для Олександра цей союз значив набагато більше, ніж просто бізнес. Він завжди вважав, що справжній союзник це не той, хто весело проводить з тобою час у добрі часи, а той, хто не забуває про тебе, коли все летить шкереберть.     Підсумок   Сім'я Versace це сильне плече у кримінальному світі про яке знає весь штат Квант,яка займаєтся рекетом,кришуванням,грабуванням,і благодійностю. Має зв'язкі та вплив і капітал.У Versace є все  зв'язки, реальний вплив і величезні гроші. Завдяки своїй репутації сім'я має неабиякий авторитет серед кримінальних авторитетів і користується щирою повагою у найвпливовіших людей штату. Але не варто думати, що Versace це лише про кримінал. Насправді вони активно займаються благодійністю, допомагають дитячим будинкам і підтримують тих, хто опинився у справді скрутному становищі. Особовий склад Olexander Versace Mike Versace Disel Versace Maksim Versace Andre Versace Homa Versace Michal_Versace      Дозволити 1.Блат 4+Grove Street Family,Одеська Мафія без зміну нікнейму 2.Відказ от pg (один проти двох при наявності 50% або 100 % пронижилета) 3.Дозволити мати тату на будь-яких частинах тіла (крім обличчя) у державних організаціях 4.Якщо людина покидає сім'ю, вона повинна змінити прізвище щоб не впливати на репутацію родини. Можливість робити FСК гравцям, які виходять з сім'ї.
  • Створити...