-
Статистика форуму
7,6 к
Всього тем40,9 к
Всього повідомлень -
Зараз у мережі 0 користувачів, 0 анонімних, 22 гостя (Повний список)
- Немає користувачів у мережі в даний момент.
-
Теми
-
Повідомлення
-
Автор: Amelia Floyd · Опубліковано:
Організатор: GOV Дата проведення: 27.09.2026 18:00 GOV:-10 EMS:-2 LI-2 GSF:-5 BLS:-5 FIB:-4 Цивільні/інші фракції - максимальна кількість Вступ Тихий вечір у кабінеті губернатора зустрівся з напругою, яка не віщувала нічого спокійного. Міністр фінансів увійшов без звичного постукування, приховуючи під пахвою потерту папку, папери в якій пахнули пилом століть і нерозгаданими таємницями. Сівши навпроти, він розгорнув старий аркуш із пожовклими краями і сказав те, від чого повітря в кабінеті ніби стало щільнішим. Виявляється, у занедбаних архівах казначейства знайшовся унікальний запис про скарб, захований на одному з диких пляжів нашого штату. Легенди про нього ходять давно, але ніхто й гадки не мав, де шукати реальні докази. Міністру вдалося знайти найцінніше - першу частину мапи, яка складається з чотирьох шматків. Де знаходяться інші три - наразі загадка, але ставки надто високі. У скрині сховано не просто золото, а дещо набагато небезпечніше: ключі від міста та державні документи, здатні перевернути владу в штаті з ніг на голову. Обговорюючи ситуацію за зачиненими дверима, вони зважили всі ризики й ухвалили ризиковане рішення. Залучити до пошуків мешканців штату, оголосивши офіційне змагання. Золото дістанеться тому, хто проявить кмітливість і знайде скарб, а от секретні документи влада забере собі. Проте новини в нашому штаті розлітаються блискавично. Кримінальні синдикати вже дізналися про знахідку через свої джерела і вирішили забрати абсолютно все, адже контроль над документами - це абсолютна влада. Поліція та агенти USSS теж не збираються пасти задніх, мобілізувавши всі сили на перехоплення мапи. Хто першим складе всі чотири шматки пазла і кому врешті-решт дістанеться легендарний скарб? Це покаже лише час і наступний крок кожного з учасників цієї грандіозної гри. Сцена перша: Старі архіви Дійові особи: GOV LI Час дії: Приблизно 19:00. Місце: GOV МФ:- Пані губернаторе, вибачте за такий візит, але я просто з ніг збився! Губернатор:- Дихай глибоко й говори нормальною мовою. Що тебе так налякало в муніципальному архіві в таку годину? МФ:- Архів підземного ярусу номер чотири. Там лежать фонди ще за часів заснування штату, куди роками не ступала людська нога. Я шукав звичайні фінансові звіти, а натрапив на потертий щоденник першого казначея міста, Вільяма Паркера. /me різким рухом засунув руку у внутрішню кишеню куртки, намацавши там щільний пакунок. /me витягнув звідти старий, потеплий від часу шкіряний зошит із пожовклими сторінками й обережно поклав його перед собою. /do На обкладинці зошита видніється вибитий роками напис «Вільям Паркер, 1840», а аркуші пахнуть столітнім пилом і сирістю. /me акуратно розгорнув зошит на закладеній сторінці, розгладжуючи пальцем вицвілі рукописні рядки. /do У розгорнутому зошиті чорнилом виведено детальний опис таємного схрону на узбережжі, згадки про ключі та державні документи. /try розгорнув зошит під правильним кутом так, щоб усі присутні чітко побачили текст /me обережно підняв край аркуша й вийняв звідти складений удвоє пожовклий фрагмент старовинного пергаменту. /do На шматку мапи чітко намальовано контур берегової лінії, позначку хрестиком та першу частину маршруту до схованки. /me продемонстрував фрагмент мапи присутнім, вказуючи пальцем на деталі орієнтирів Губернатор:- І що ж такого написав цей Вільям у своєму щоденнику, що ти тепер залітаєш у мій кабінет із таким виглядом? МФ:- А те, що перед тим, як місто накрила криза, вони таємно вивезли з казначейства більшість цінностей! У щоденнику детально описано, як вони завантажили важку дубову скриню і закопали її на дикому пляжі біля старих вітряків. Але найголовніше - у тому зошиті міститься перша деталь із чотиричастинної мапи! Губернатор:- Пляж, вітряки, скарб... Звучить цікаво. Але невже в нас мало поточних бюджетних проблем? МФ:- Послухайте мене уважно! У тій скрині лежить не просто старе золото. Там лежить офіційний золотий ключ від міста, який дає юридичне право вето на операції з муніципальними землями, оригінали перших угод і найстрашніше - папки з важким компроматом на пращурів усіх нинішніх олігархів нашого штату! Якщо ця скриня потрапить не в ті руки, влада зміниться за одну хвилину. Губернатор:- Золотий ключ і компромат на всю верхівку... Це змінює абсолютно все. Але якщо ми почнемо шукати її самотужки, наші ж політичні конкуренти перекриють нам кисень. МФ:- От і я про це думаю! Що нам тепер робити? Губернатор:- Ми зробимо інакше. Ми влаштуємо масштабну гру для всього штату. Зберемо термінову пресконференцію. МФ:- Пресконференцію? Навіщо викладати все на загал? Губернатор:- Не все. Про документи, ключ і компромат - ані слова. Ми розкажемо людям лише ту частину, яка їх заведе. Придумаємо красиву легенду. МФ:- Яку саме легенду? Губернатор:- Скажемо, що під час ревізії фондів ми натрапили на романтичне послання засновників міста, які залишили щедрий подарунок для найкмітливіших нащадків. Оголосимо офіційне державне полювання на скарби! Золото віддамо тому мешканцю чи угрупованню, хто першим знайде схованку, а ключі й компромат тихо заберемо собі. МФ:- Блискуче! Люди влаштують шалений двіж на пляжах, а ми під цей галас заберемо справжній приз. Давайте готувати трансляцію! Губернатор:- Збирай пресконференцію! (Екстрена пресконференція біля капітолію) Губернатор:- Шановні мешканці штату! Сьогодні ми зібралися тут заради надзвичайної та приємної новини. Під час планової ревізії історичних фондів нашого казначейства ми виявили унікальні документи часів першопоселенців, залишені нашим славетним міністром фінансів Вільямом Паркером. Виявляється, історія нашого краю сповнена приємних сюрпризів. LI:- Пані губернаторе, скажіть прямо: чи йдеться про якісь матеріальні цінності чи це просто черговий історичний звіт для бібліотек? Губернатор:- Зовсім ні, колего! Це набагато більше, ніж просто папір. Перші поселенці залишили на одному з диких пляжів нашого узбережжя справжню капсулу часу - скриню, наповнену золотом та коштовностями. Це щедрий подарунок для нащадків, які першими зможуть її розшукати. LI:- Міністре фінансів, розкажіть детальніше про умови. Де шукати і з чого починати, адже пляжів у штаті дуже багато? МФ:- Питання чудове! Щоб гра була чесною та захопливою для всіх, ми сьогодні ж публікуємо першу частину стародавньої мапи, яка вказує точний напрямок до одного з ключових орієнтирів. Усього таких шматочків мапи чотири. Де знаходяться інші - доведеться з'ясувати самим під час пошуків. LI:- А чи виставить влада якісь юридичні претензії на цей скарб? Чи всі матеріальні блага дістануться безпосередньо тим, хто перший добереться до скрині? МФ:- Офіційно заявляю: всі матеріальні цінності - золото, коштовності та монетарні нагороди з цієї скрині - повністю переходять у власність того мешканця чи угруповання, хто першим її відкриє і представить докази. Влада не претендує на жоден грам золота з цього схрону! LI:- Чи немає в цьому прихованого політичного підтексту чи спроби перевірити впливові угруповання на міцність? Губернатор:- Ніякої політики, лише чистий азарт і пригода для всього штату. Ми хочемо дати громадянам можливість розважитися, проявити кмітливість і забрати заслужене золото. Готуйте лопати, збирайте команди і вирушайте на пошуки. Пресконференцію оголошую закритою! МФ:- І ось перша підказка: Блакитне небо, спекотний пісок, Над трасою поруч- автівок гудок. А десь у прибої, на самім краю, Силует хижий застиг у строю. Чи справжня акула, чи тінь у воді - Там сховані знаки твоїй мапи! Сцена друга: Закулісні ігри криміналу Дійові особи: GSF GOV Час дії: Приблизно 19:30. Місце: титул GSF GSF босс:- Ви досі дивитеся на цей цирк у новинах і думаєте, що це просто приємна розвага для міських зевак? GSF:- Босе, ми розуміємо всю серйозність моменту, але штат зараз буквально стоїть на вухах від цього галасу. GSF босс:- Ви ні біса не розумієте масштабів! У тій проклятій скрині лежить не просто золото. Там папки, здатні знищити кожну впливову людину в цьому місті за п'ять хвилин. GSF:- Наші джерела в муніципалітеті підтверджують: губернатор особисто готує цю спецоперацію за зачиненими дверима. Це їхній головний козир проти нашої влади в кримінальному світі. GSF босс:- От саме тому цей козир має опинитися в наших руках! Будь-якою ціною, чуєте? Будь-якою! GSF:- Але пляж біля вітряків зараз повністю заблокований. Поліція і федерали з USSS перекрили всі дороги, а цивільні тисячами переривають кожну п'ядь піску. GSF босс:- Нехай переривають! Натовп - це наше ідеальне прикриття. Вони створюють такий шум і хаос, що жоден федерал не помітить, як наші люди зайдуть з тилу. GSF:- До речі, щодо тилу. Наші розвідники намагалися перевірити підводну частину біля скель, де схована наступна підказка з акулою. Там зараз дуже спекотно. GSF босс:- За чутками, кілька незалежних шукачів пригод уже зникли там уночі. Води небезпечні, і конкуренти з інших синдикатів теж крутяться неподалік. GSF:- Конкуренти? Які ще конкуренти у нашому місті? Якщо хтось із них сунеться у воду чи спробує забрати мапу раніше за нас - обріжте їм кисень раз і назавжди. GSF босс:- Діяти жорстко? Без свідків і жодних зайвих попереджень? GSF:- Саме так! Ніяких перемовин із дилетантами. Якщо хтось стане на нашому шляху до скрині - зітріть його на порох. Нам потрібен повний контроль. GSF:- Зрозуміло, босе. Ми мобілізуємо наші найкращі ударні групи. Вони зачистять узбережжя від будь-яких зайвих очей і конкурентів. GSF босс:- А що робити з інформаторами в адміністрації? Вони кажуть, що мапа розділена на чотири частини, і першу вже випустили в ефір. GSF:- Викупіть, залякайте або змусьте говорити того, хто володіє інформацією про наступні шматки. Мені байдуже, скільки це коштуватиме. Банківські рахунки організації повністю відкриті для цієї операції. GSF босс:- Завдання зрозуміле на сто відсотків. Ми не зупинимося ні перед чим, і жоден коп чи агент не стане нам на заваді. GSF:- Вже вирушаємо на об'єкт. Скоро ця скриня з усіма секретами і золотом буде наша, босе. GSF босс:- Ворушіться швидше! Часу на роздуми немає ні у кого з вас. Якщо провалите це завдання - краще не повертайтеся взагалі. Вперед! (Локація акулка на пляжі де стоїть персонаж для наступного квесту) GOV:- Вітаю всіх шалених шукачів пригод і мисливців за скарбами, які зібралися сьогодні на нашому узбережжі! Рада бачити ваші налаштовані на перемогу обличчя, адже перша хвиля пошуків довела: ви готові ризикувати всім заради великого кушу! Але перш ніж ви рушите далі, послухайте стару легенду нашого улюбленого міста. Символ Лос-Сантоса - це не просто пальми чи сонце, це могутня й непокірна біла акула, яка століттями патрулює ці глибини. Старі рибалки казали, що той, хто наважиться кинути виклик океану і не поважатиме його законів, неодмінно відчує холод подиху цього хижака на собі. І от вам пряма підказка на основі цієї легенди! Наступний шматок мапи схований у такому місці нашого міста, куди у воєнний чи мирний час, рано чи пізно, але потрапляє абсолютно кожен житель Лос-Сантоса. Без винятку. Це місце, де рятують життя, куди після найспекотніших перестрілок привозять поранених шукачів пригод. Так, друзі, ваш наступний пункт призначення і місце, де захована наступна частина мапи це центральна лікарня Лос-Сантоса! Вперед, перевірте кожен куток і заберіть те, що по праву належить найкмітливішим! Сцена третя: Психотерапія під кулями Дійові особи: GOV GSF BLS FIB EMS Час дії: Приблизно 20:00. Місце: Лікарня міста Лос-Сантос GOV:- О, шукачі пригод, ви прийшли і сюди? Серйозно, центральна лікарня Лос-Сантоса? Як ця мапа взагалі пов'язана з медициною?! GOV:- Ха, все набагато простіше, ніж здається! Ми щедро фінансуємо цих лікарів із державного бюджету, а вони натомість допомагають нам завжди триматися на ногах і, як бонус, зберігають у себе наступний шматочок мапи! GOV:- Ця історія встигла облетіти весь уряд ще до того, як її намагалися засекретити. Міністр фінансів, вирішивши, що довіряти пошуки другого шматочка мапи комусь іншому занадто ризиковано, вирішив особисто проінспектувати лікарняний сейф під виглядом звичайного пацієнта. Накинувши білий медичний халат поверх ділового костюма, він увірвався до кабінету головлікаря, але налякав чергову медсестру так, що вона не роздумуючи вліпила йому в плече кінську дозу заспокійливого та вітамінного міксу прямо через розстебнутий рукав. Ефект був миттєвим. Замість того, щоб тихо знайти підказку, міністр із диким завзяттям почав вимагати в апарату штучного дихання фінансовий звіт за минулий квартал, намагався виписати штраф каталці за перевищення швидкості в коридорі та запевняв санітарів, що він особисто затверджував тут кожну банку з бинтами. Зрештою охорона скрутила розлюченого «пацієнта» і поклала під крапельницю в найкращій палаті з діагнозом «гострий бюджетний стрес і передоз азартом». Тепер шматочок мапи доводиться шукати прямо біля його ліжка, поки міністр міцно спить під охороною власних санітарів. (Тим часом поки навколо всі були зайняті пошуком останнього шматка мапи то бандитські синдикати не спали ) BLS:- Слухаю. Хто там посміє турбувати серед білого дня? Говори швидше, у мене кожна хвилина розписана. GSF босс:- Зменш тон, друже. Це я. Мені здається, ти зараз дуже уважно слухатимеш, якщо не хочеш втратити все, що маєш. BLS:- О, японський гість. Не очікував дзвінка від короля порту серед білого дня. Щось сталося? Чи твої хлопці втомилися копати пісок на пляжі під палючим сонцем? GSF босс:- Досить єхидничати. Ти ж бачиш, що коїться навколо цієї історії зі скарбом губернатора. Всі ці дурні з лопатами- лише пил в очі суспільству. Сьогодні вдень ми закриваємо це питання назавжди. BLS:- Стривай-но... Не кажи мені, що ти якимось чином дістав останній фрагмент мапи? GSF босс:- Саме так. І він веде нас у конкретне місце - на дикий пляж поблизу аеропорту. Доберемося туди разом - і заберемо всю скриню одразу, серед ясного дня, без жодних довгих розмов і зайвих свідків. BLS:- Почекай, почекай. Ти пропонуєш мені допомогу? Ти? Великий бос вирішив раптом поділитись владою з вуличним ватажком? Ха-ха-ха! Щось не вірю я в такі щедрі подарунки з твого боку. У чому підступ? GSF босс:- Ха-ха, не тіш себе ілюзіями, хлопець. Влада в твоєму бідному районі мені даром не потрібна, я граю зовсім в іншій геополітичній лізі. Але якщо ти допоможеш мені закрити цю справу... весь твій район, усі ці дрібні банди від доків до траси будуть повністю під тобою. Забирай вулиці собі, я не чіпатиму твій бізнес. BLS:- Звучить занадто солодко, щоб бути правдою. У чому тоді твій інтерес? Що я маю зробити натомість? GSF босс:- Ти ж прекрасно знаєш, хто зараз патрулює підступи до узбережжя. Поліція і ті заповзятливі агенти USSS розставили блокпости біля злітної смуги. Мені потрібен твій загін, щоб зв'язати їм руки серед білого дня. BLS:- Тобто ти хочеш, щоб мої хлопці прийняли на себе вогонь і стали мішенню для копів і федералів на очах у всього міста, поки ти спокійно забираєш скриню? Дурнів шукай в іншому місці! GSF босс:- Послухай сюди і слухай дуже уважно! Якщо ти зробиш все правильно, то поліція і USSS одразу зрозуміють, що їм буде дуже, дуже зле, якщо вони сунуться на пляж. Мої снайпери триматимуть периметр з дахів сусідніх ангарів, а твої бійці створять достатньо хаосу серед натовпу цивільних, щоб федерали навіть носа не висунули зі своїх патрульок. BLS:- Хм... Хаос серед натовпу біля аеропорту ми створювати вміємо найкраще за всіх у цьому штаті. Якщо після цього всі доки і квартал біля порту дійсно відійдуть під мій контроль без зайвих питань від твоїх людей... я згоден на цей ризик. GSF босс:- От і домовилися. Будь на пляжі поблизу аеропорту за годину, поки сонце в зеніті. Не підведи, бо другого шансу в тебе не буде. BLS:- Буду вчасно. Готуй зброю, бо сьогодні вдень ми влаштуємо їм спекотне шоу прямо на очах у перехожих. (Приїжджають мешканці і також бандитські угрупування вистроїлись зі зброєю на пляжі) USSS:- Всім стояти! Припинити вогонь! Ви що, здуріли? Тут зараз ляже пів міста серед білого дня! Якщо ми негайно не зупинимо цей перестрілочний цирк, від цього пляжу лишиться тільки випалена воронка! BLS:- Нам байдуже на твоїх федералів і твої закони! Вони перші почали тиснути на наших людей! Забирайтеся звідси, поки ми не знесли ваші броньовики до біса! LSPD:- Заткніться обидва! Подивіться довкола: натовп цивільних панічно бігає під кулями, бандити палять з автоматичної зброї, а міністр фінансів взагалі відходить під крапельницею в лікарні! Тут зараз буде така бійня, якої Лос-Сантос ще не бачив у своїй історії! USSS:- До біса цю стрілянину, ми зайшли у глухий кут. Зберігати холодний розум тут уже ніхто не здатен. Слухайте сюди, я викликаю третю сторону. Нам терміново, просто негайно потрібні медики з центральної лікарні та професійний психолог-медіатор! (Агент usss зателефонував лікарю та сказав про ситуацію яка склалась) ЕМS:- Що у вас там за надзвичайна ситуація? Яка саме допомога потрібна на об'єкті? USSS:- Це спеціальний екстрений виклик від usss! На пляж біля аеропорту негайно висилайте екіпаж ЕМС і найкращого психолога-медіатора в місті! Тут абсолютний масовий психоз, емоції на межі зриву, і якщо ми зараз же не посадимо ці сторони за стіл переговорів під наглядом фахівця з ментального здоров'я, тут почнеться кривава революція! Виконуйте негайно! USSS2:- Де вони їдуть?! Якщо медики та медіатор зараз не з'являться, я особисто почну стріляти по обох сторонах, щоб хоч якось охолодити ці гарячі голови! LSPD:- Не панікуй! Твої крики тут нікому не допоможуть. Подивись на ці угруповання вони готові порвати один одного просто за право першими дістати ту прокляту скриню! (У цей момент під пронизливі сирени на пляж вилітає спецавтомобіль ЕМС, з якого впевненим кроком виходить головний психолог-медіатор із кейсом та блокнотом у руках). ЕМS:- Так, усім стояти на місці! Опустити зброю! Я дивлюся на вас і бачу класичний колективний напад гострого дефіциту комунікації та високого рівня агресії через банальну залізну коробку! BLS:- Ти ще хто така, до біса? Забирайся звідси, поки мої хлопці не перетворили цю швидку на друшляк! ЕМS:- Говорити зі мною погрозливим тоном зараз марно, хлопче. Я бачу в твоїх очах глибоку приховану травму від того, що хтось інший міг першим знайти золото. Давайте всі разом зробимо глибокий вдих... Вдих... і видих. А тепер спокійно розкажіть мені про свої почуття до нашого дорогого губернатор, яка влаштував цей цирк на все місто. USSS:- Ти серйозно зараз вирішила проводити сеанс психотерапії посеред вогневого контакту?! Вони тут зараз влаштують масовий розстріл! ЕМS:- Абсолютно серйозно! Тому що альтернатива цьому це те, що кожна з ваших сторін ляже тут на гарячому піску, а скарб дістанеться тій самій акулі з лікарняних історій. Тож сідайте всі на цей камінь і давайте шукати емоційний компроміс! LSPD:- Знаєш... а вона, здається, має рацію. Стріляти ми завжди встигнемо, а от вижити тут хочуть явно не всі. Викладайте свої умови, бандити, але без дурниць. GSF босс:- Ну добре, лікарів у залогах ми ще не тримали і з психологами на пляжі не сперечалися. Слухай сюди, федерале й копе... якщо ви хочете жити, доведеться ділитися інформацією про мапу прямо зараз! ЕМS:- Так, дихаємо рівно! Пульс у всіх зашкалює, але ніхто нікого сьогодні тут не вбиватиме. Подивіться довколо: ви влаштували криваву баню через якийсь старий папірець і залізну скриню. Невже ваше життя і життя ваших людей коштують дешевше за це золото? BLS:- Слухай, докторе, ти надто розумна для цього пляжу. Але цей скарб наш шанс узяти під контроль весь штат. Ми не збираємося просто так усе кидати й іти пити чай. ЕМS:- А ніхто й не просить вас здаватися назавжди. Але якщо ви почнете цю бійню зараз, то через хвилину тут ляжуть усі: і ваші бійці, і копи, і ці цивільні з лопатами. Збережіть свій ресурс для розумнішої гри. Завтра буде новий день і новий шанс. USSS:- Вона має рацію. Якщо ви зараз мирно розійдетеся без стрілянини, федеральні служби не оголошуватимуть загальну зачистку у вашому районі. Обіцяю, що ми діятимемо за протоколом. LSPD:- Підтримую федерала. Забирайтеся з пляжу, поки мої хлопці не відкрили вогонь на ураження. Дорога вільна. BLS:- Гаразд, чорт із вами! Сьогодні ми забираємося звідси. Але запам'ятайте мої слова: ця скриня все одно буде нашою. Ми ще повернемося, і наступного разу ніякі лікарі, психологи чи федерали вам не допоможуть! ЕМS:- От і чудово! Головне - висловити емоції й не тримати образу всередині. До зустрічі на сеансах профілактики стресу! GSF босс:- Божевільна жінка... Вперед, хлопці, відступаємо! Але наша гра ще не закінчена! Сцена четверта: Тріумф переможця Дійові особи: GOV LI EMS Час дії: Приблизно 20:30. Місце: GOV Губернатор:- Шановні мешканці штату та представники преси! Сьогодні ми завершуємо наше велике історичне полювання на скарби. Емоції вляглися, золото знайшло свого героя, а місто повернулося до звичного ритму. Але перед тим, як ми перейдемо до нагородження, я хочу офіційно висловити подяку тим, хто врятував нас від справжньої катастрофи на узбережжі. LI:- Пані губернаторе, всі знають про сьогоднішній галас і стрілянину біля аеропорту. Як вам вдалося зупинити озброєних бандитів без масових жертв? Губернатор:- Завдяки неймовірній витримці та професіоналізму наших екстрених служб. Особливу подяку ми висловлюємо команді лікарів і психологу-медіатору, які прибули на виклик і своєю холоднокровністю розрулили цю небезпечну ситуацію. Вони зуміли знайти потрібні слова, знизити градус агресії та запобігти кривавій бійні прямо на очах у перехожих. І з задоволенням запрошую до слова нашого головного психолога-медіатора, яка особисто тримала цей емоційний фронт! ЕМS:- Дякую, пані губернаторе. Знаєте, коли бачиш озброєних дорослих чоловіків, які готові влаштувати масову бійню через стару залізну скриню й папірці, розумієш: робота у психологів у Лос-Сантосі буде завжди. Головне вчасно нагадати їм зробити глибокий вдих і пояснити, що кулі вирішують проблеми набагато гірше, ніж вчасний сеанс емоційного розвантаження. LI:- А що б ви порадили тим бандитам, які перед відступом публічно пообіцяли повернутися наступного разу? ЕМS:- Двері мого кабінету завжди відкриті для них. Курс управління гнівом, боротьби з хронічним стресом та профілактики гострого дефіциту комунікації ще нікому не зашкодив. Приходьте, хлопці, із задоволенням попрацюємо над вашими дитячими травмами та агресією без застосування стрілецької зброї! МФ:- Дякуємо за такий сеанс терапії для всього штату! А тепер до приємного! Ми урочисто запрошуємо на сцену переможця нашого державного полювання на скарби людину, яка першою пройшла всі випробування, розгадала підказки та дісталася головної скрині. Ось ваше законне золото та пам'ятна нагорода від уряду штату! Поаплодуємо нашому чемпіону! LI:- Міністре, скажіть щиро: що тепер буде з тими угрупованнями, які влаштували цей хаос і намагалися відібрати скарб силою? МФ:- Питання слушне. Ми грали чесно, оголосивши відкрите змагання для всіх мешканців, але дехто вирішив, що закон їм не писаний. Губернатор:- Додам від себе: ситуація повністю під контролем. Цим питанням уже впритул зайнялися агенти USSS та об'єднані сили поліції. Усі ті бандитські угруповання, які намагалися нам сьогодні завадити, отримають по заслугах по повній програмі. Жоден законник чи порушник порядку, що підняв зброю проти громадян, не уникне відповідальності. Пресконференцію оголошую закритою! Допомога адміністрації не потрібна.